16 Mayıs 2017 Salı

Bianchi

 1885 yılında İtalya’da faaliyete başlamış olan Bianchi günümüzde dünyanın en eski bisiklet üreticisi olarak varlığını sürdürmektedir. 1970’li yıllara kadar motorsiklet ve araba sektöründe de varlık göstermiş olan marka, günümüzde sadece bisiklet sektöründe devam etmektedir. Giro d’italia ve Tour de France organizasyonlarının tarihinde bir çok şampiyonun tercih ettiği marka olan Bianchi, piyasadaki en köklü ve en saygı duyulan markalardan biridir.
Bianchi, bisikletin kalbinin kadrosu olduğu felsefesini benimsemiştir. Bu nedenle sürekli yeni malzeme teknolojileri üzerinde çalışarak daha yüksek performanslı kadrolar üretmek için çabalamaktadır. Ağır çelik kadrolardan hafif ve esnek karbon kadrolara gidilen yolda Bianchi hep teknolojik öncü olarak yol gösteren firma olmuştur. Bisikletlerinde kendisiyle özdeşleşen Celeste rengini kullanmayı tercih eden firma, görsel açıdan da takdir edilen bisikletlere imza atmaktadır.
Ürün yelpazesi gayet geniş olan markanın bünyesinde yol bisikletleri, dağ bisikletleri, şehir-trekking bisikletleri, çocuk bisikletleri gibi pek çok bisikletçinin ihtiyacına cevap verecek türde bisiklet bulunmaktadır. Bisiklet medyasında gayet faal olarak yer alan Bianchi’nin bir çok yarış takımıyla ve bireysel sporcuyla sponsorluk anlaşmaları bulunmaktadır.
www.bianchi.com.tr-Turkiyede Satılan Çoğu bianchi malesef italyan değil en azından alt ve orta gurup.Yetkili bayi olarak ACCEL Bisiklet firması var ayrıca bu firma adı bilinen 4 farklı markanında bayisi disturbutor satıcısı : 

Beğendiğim Almanızı Tavsiye ettiğim Modeller BURADA

 
;