16 Mayıs 2017 Salı

Ghost

1993 yılında Almanya’da küçük bir atölye olarak yola çıkarken herhalde kimsenin aklında bu kadar uzağa gidilebileceği yoktu. Arka arkaya gelen dizayn ödülleri ve piyasada bir çok profesyonel bisikletçinin dikkatini çekmesi Ghost’un bu hızlı yükselişinin bir tesaüften ibaret olmadığını kanıtlar nitelikte adeta. Ghost’un kısa sürede bisiklet dünyasında saygı ile karşılanan bir marka konumuna gelmesinde en büyük pay şüphesiz ki yeni teknolojileri bisikletlerine büyük bir başarıyla entegre edebilmelerinde saklı. Kullanılan kaliteli bisiklet parçaları, teknolojinin sınırlarını zorlayan inovatif dokunuşlar ve tüm tasarım çevrelerince saygı duyan dizayn ödülleri Ghost’u popüler ve öne çıkan bir marka yapıyor.
Bisiklete olan tutkularını planlama, mühendislik, tasarım ve üretim adımlarında heyecanla harmanlayarak kullanan Ghost, mevcut know-how ve tecrübelerini profesyonel sporcuların istek ve fikirleri ile birleştirerek mükemmel bisikletlere hayat veriyor.
-Turkiye yetkili bayi,Disturbutor,Satıcısı Accel bisiklettir.Tek bu marknın değil 4 büyük adı belli markanında bayisi satıcısı;

 Beğendiğim Almanızı Tavsiye Ettiğim Modeller BURADA

 
;